Készen állsz a nagy kalandra?

Bringapark, mászófal, csúszópálya, akadálypálya, Ex-vadászat!
HíREK

Készen állsz a nagy kalandra?
2015. augusztus 06. 11:09
Bringapark, mászófal, csúszópálya, drótkötél-akadálypálya. Valódi paradicsom az extrém sportok kedvelői számára. 
Az Extrém Kalandpark Balatonfüred június végén nyitotta meg kapuit a látogatók előtt (a megnyitó ünnepségre eljött Kontrát Károly, Balatonfüred város országgyűlési képviselője és dr. Bóka István, Balatonfüred város polgármestere is), és azóta is folyamatosan várja a vendégeket.  

Két keréken trükköznél, ugratnál és akadályokat másznál meg? A bringapark a te helyszíned. Bebizonyítanád, hogy neked aztán nincs tériszonyod, és Tarzan ügyességével közlekedsz a magasban? A 17 méter magas mászófal jó alkalmat nyújt erre. 

Minden vágyad, hogy 340 métert (vagy annál kevesebbet, ki-ki saját ízlése szerint) csússz a magasban, és fentről láss mindent? Ez esetben neked a régió legizgalmasabb csúszópályáját ajánljuk. 

A fő attrakció azonban az emeletes, drótkötél akadálypálya, amelyen még a rutinos kalandpark-járóknak is három óráig tart végigmenni. Persze, itt is van kezdő, haladó, és extrém fokozat – több ponton ki és be lehet szállni a szintekbe, szóval mindenki számára nyitva áll ez a lehetőség is, amelynek egyik legérdekesebb megoldása a drótkötélre erősített kerékpár. Ezzel két platform között, hat méter magasan kell áttekerni – természetesen maximális biztosítás mellett. 

Nos? Készen állsz a nagy kalandra? Vágj bele! HÍRLEVÉL

Íratkozz fel a hírlevelünkre

* kötelező mező

 

KÖZÖSSÉG

Extrém Kalandpark