Készen állsz a nagy kalandra?

Bringapark, mászófal, csúszópálya, akadálypálya, Ex-vadászat!
BEMUTATKOZáS
Széchenyi 2020

Az Extrém Kalandpark KFt. 133 677 117 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében a „Balatonfüredi Kalandpark” című pályázatával. A 222 795 195 Ft összköltségű projekt már a Széchenyi 2020 keretében valósul meg, amellyel új munkahelyeket teremtenek és egy új élménykomplexum nyitja meg kapuit Magyarországon.

A 71-es úton, Balatonfüreden a már üzemelő Bringapark kibővítésével 2015. június 20—a óta már birtokba vehető Magyarország új élmény komplexuma a Balatonfüredi Extrém Kalandpark. A jelenlegi fejlesztés a park meglévő célcsoportja mellett arra a piaci igényre ad választ, amely egyre növekvő étvággyal keresi azokat az aktív, outdoor turisztikai szolgáltatásokat és attrakciókat, amelyeknek fókuszában a minőségi élmények és tartalmas időtöltési lehetőségek állnak.

A Kalandpark a tavaszi és őszi szezonban is remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít, ezzel hozzájárul Balatonfüred turisztikai image növeléséhez.

A létesítmény egyedülálló megoldásokkal várja vendégeit, amelyekkel egész napra garantált a kikapcsolódás, a szórakozás és a kaland! A komplexum helyszíne a korábban az extrém kerékpárosoknak kialakított Bringapark, amely magába foglal egy dirt, triál, pump-tarck pályát és egy kifejezetten gyerekeknek létesített bringa sulit. A megvalósítás során a park bővült egy 14 méteres mászó toronnyal, 68 állomásos akadály pályával, trambulinnal, north sore pályával és csúszó pályával is.

A Kalandpark állomásai különböző nehézségi szinteket tartalmaznak így nemcsak a kihívásra vágyóknak kedvez. A nap végén pedig az extrém sportolóktól kezdve a kerékpár rajongókon át a kis- és nagycsaládos közönségig mindenki hűsítheti magát Balatonfüred híres savanyúvíz forrásánál.


 
HÍRLEVÉL

Íratkozz fel a hírlevelünkre

* kötelező mező

 

KÖZÖSSÉG

Extrém Kalandpark